Kırklareli Valisi Uğur Turan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü olarak görevine başlayan Ömer Çekiç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Müdür Çekiç’i yeni görevi dolayısıyla tebrik eden Vali Turan, görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Ziyaret kapsamında 112 Acil Çağrı Merkezi’nin yürüttüğü çalışmaların önemine değinen Vali Turan, vatandaşlardan gelen acil çağrıların 7 gün 24 saat esasına göre karşılanmasının, ilgili kurumlara hızlı ve etkin şekilde yönlendirilmesinin ve olaylara zamanında müdahale edilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.
Vali Turan, söz konusu görevleri büyük bir özveri ve fedakârlıkla yerine getiren 112 Acil Çağrı Merkezi personeline de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Görevi başındaki personele çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Turan, yeni görevine başlayan Müdür Çekiç’e de başarı temennisinde bulundu.




