Kırklareli Valisi Uğur Turan, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan 112 Acil Çağrı Merkezi personelini ziyaret etti. Bayram süresince de görevlerinin başında bulunan personelle bir araya gelen Vali Turan, çalışanların bayramını tebrik etti.

Vali Turan, ziyaret sırasında görevli personelle yakından ilgilenerek özveriyle yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Kamu hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülebilmesinde büyük sorumluluk üstlenen 112 personelinin önemli bir görev ifa ettiğini belirten Turan, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Bakan Göktaş Tekirdağ’da bayram programına katıldı
Bakan Göktaş Tekirdağ’da bayram programına katıldı
İçeriği Görüntüle

Toplumun huzur ve güvenliği için bayramda da görev başında olan tüm kamu personeline teşekkür eden Vali Turan, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu vurguladı. 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek vatandaşların huzuru için görevlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi