Kırklareli Valisi Uğur Turan, Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ve Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sercan Saip Çakıcı ile birlikte Babaeski Adil Onat Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek gezen Vali Turan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında esnafa hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Turan, alın teri, üretim ve bereketin simgesi olan esnafın önemine dikkat çekti. Her bir iş yerinin bir ekmek teknesi olduğunu vurgulayan Vali Turan, esnafın şehir ekonomisinin canlılığı ve toplumsal dayanışmanın temel unsurlarından biri olduğunu ifade etti.

Başkan Bulut Uluslararası Su Forumu’na Katıldı
Başkan Bulut Uluslararası Su Forumu’na Katıldı
İçeriği Görüntüle

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Turan, talep ve görüşleri dinleyerek ilgili konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Devletin her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Vali Turan, esnafın güçlenmesinin ekonomik ve sosyal yapının güçlenmesine katkı sağladığını kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi