Kırklareli Valisi Uğur Turan, eşi Nihal Turan, İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenay Yener Yılmaz ile birlikte, Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli Ahmet Emre Babat’a, babası Zeki Babat’ın vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu. Vali Turan, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Sarıçam 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu
Sarıçam 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyarette, merhum Zeki Babat için dualar edilirken, aile fertleriyle yakından ilgilenildi. Ziyarette, vefatın ardından yaşanan acının paylaşıldığı ve birlik beraberlik duygusunun ön plana çıktığı ifade edildi.

Vali Turan, merhuma Allah’tan rahmet dileyerek, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Ziyaretin, acılı aileye moral ve destek amacı taşıdığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi