Kırklareli Valisi Uğur Turan, aziz şehit Ruhi Kasapoğlu’nun ablası Sebile Özer ile vatandaşlar Fatma Güvenç ve Burcu Güvenç’i Valilik Makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Turan, hâl ve hatırlarını sorarak istek ve taleplerini dinledi. Şehit yakınlarıyla yakından ilgilenen Vali Turan, ailelerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Aziz şehit Ruhi Kasapoğlu’nu rahmet, minnet ve dualarla yâd eden Vali Turan, şehitlerin geride bıraktığı ailelerinin kendilerine emanet olduğunu belirtti. Şehit ailelerinin her zaman desteklenmesinin ve ihtiyaçlarının yakından takip edilmesinin önemine değinen Vali Turan, nazik ziyaretleri dolayısıyla Sebile Özer, Fatma Güvenç ve Burcu Güvenç’e teşekkür etti.
Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Vali Turan’a, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Aytaç Babalıoğullu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Eda Kumaş eşlik etti.



