Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdal Köse’nin emekliliği dolayısıyla Kırklareli Valiliği tarafından veda programı düzenlendi. Programa Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Valisi Uğur Turan, il protokolü ve davetliler katıldı.
Programda Tuğgeneral Erdal Köse ve eşi Filiz Şenbaş Köse ile bir araya gelen protokol üyeleri, görev süresinin tamamlanması nedeniyle kendilerine veda etti.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Tuğgeneral Erdal Köse’nin görev yaptığı süre boyunca kente sunduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Bulut, veda programında Vali Uğur Turan, Vali’nin eşi Nihal Turan ve il protokolüyle birlikte Tuğgeneral Köse ve ailesiyle bir araya geldiklerini belirtti. Veda programında Tuğgeneral Erdal Köse’ye emeklilik hayatı için iyi dileklerde bulunuldu. Başkan Derya Bulut, Tuğgeneral Köse ve eşi Filiz Şenbaş Köse’ye bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve esenlik temennisinde bulundu.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, programla ilgili şunları söyledi:
“Kırklareli 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanımız Sayın Tuğgeneral Erdal Köse ve kıymetli eşi Filiz Şenbaş Köse Hanımefendi’nin onuruna, Sayın Tuğgeneralimizin emekliliği vesilesiyle, Valiliğimiz tarafından düzenlenen veda programına katıldık.
Valimiz Sayın Uğur Turan, kıymetli eşleri Nihal Turan Hanımefendi ve değerli il protokolümüzle birlikte bu anlamlı gecede Sayın Komutanımız ve kıymetli ailesiyle bir araya gelerek kendilerine veda ettik.
Şehrimizde görev yaptığı süre boyunca Kırklareli’mize sunduğu kıymetli katkılar için Sayın Komutanımıza şükranlarımı sunuyor; birlikte görev yapmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Sayın Komutanımıza ve kıymetli ailesine bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve esenlik diliyorum.”





