CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Avcu ve Tuna ailelerinin evlatları Seray ve Umut’un nişan merasimine katıldı. Mutluluk dolu anlara şahitlik eden Özkan, genç çiftin nişan yüzüklerini takarak bu özel günlerine anlam kattı.
Milletvekili Özkan, yaptığı açıklamada, “Bugün mutlu bir olaya şahitlik ederek Sunay – Ahmet Avcu ve Pervin – Yücel Tuna ailelerinin değerli evlatları Seray ve Umut’un nişan yüzüklerini taktık. Avcu ve Tuna ailelerini kutlar, kıymetli çiftimiz Seray ve Umut’un evlilik yolunda ilk adımlarını attıkları bu güzel günde yaşadıkları mutluluğun bir ömür boyu sürmesini dilerim” ifadelerine yer verdi.
Özkan, ailelerin birlik ve beraberlik içinde kutladığı bu güzel günün gençler için unutulmaz bir hatıra olduğunu belirtti. Törende hazır bulunan davetliler de çiftin heyecanına ortak olarak alkışlarla mutluluklarını paylaştı.