Vize Belediyesi, önemli iki etkinlik için hazırlıklarını tamamladı. bugün saat 13.00'da gerçekleştirilecek olan açılış töreni ve temel atma töreni, Vize'nin sosyal ve hayvan hakları alanındaki adımlarına önemli katkılar sunacak.

İlk olarak, belediyenin yapımını üstlendiği geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışı yapılacak. Bu merkezin açılmasıyla birlikte Vize'deki sokak hayvanlarının bakımı ve rehabilitasyonu için önemli bir adım atılmış olacak. Aynı gün ve saatte gerçekleştirilecek olan diğer etkinlik ise Vize Belediyesi'nin 100. Yıl Sosyal Tesislerinin temel atma töreni olacak.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ’’Belediyemiz tarafından yapımı gerçekleştirilen geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezi açılışı ve Vize Belediyesi 100. Yıl Sosyal Tesislerinin temel atma töreni 19 mart 2024 salı günü  saat 13.00’da gerçekleştirilecektir. Açılış töreni için belediyemiz önünden saat 12.00’da araçlar kaldırılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner