Vize Belediyesi, ilçenin Mahmut Erbil Caddesi üzerindeki aydınlatma direklerinin yenilenmesi için önemli bir adım attı. Belediye tarafından gerçekleştirilen asfalt yapımı ve Atatürk Caddesi'ndeki aydınlatma direklerinin yenilenmesi projelerinden sonra, şimdi de Mahmut Erbil Caddesi'nde benzer çalışmalara başlandı.

Bu kapsamlı yenileme çalışmalarıyla birlikte, ilçenin ana arterlerinden biri olan Mahmut Erbil Caddesi daha modern ve güvenli bir görünüme kavuşacak. Yeni aydınlatma direkleri sayesinde gece ve gündüz şehrin estetiğine katkı sağlanırken, aynı zamanda güvenli bir çevre oluşturulması hedefleniyor.

Vize Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’İlçemiz Mahmut Erbil Caddesi üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin yenileme çalışmaları başlamış bulunmakta. Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen asfalt yapımı ve Atatürk Caddesi üzerindeki aydınlatma direklerinin yenilenmesinden sonra Mahmut Erbil Caddemiz üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vizemiz çok güzel bir görünüme kavuşuyor.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner