Yazar Ömer Uçar, eseri "Kartal Kanadını Açtığında’’ isimli kitabını imzalamak ve okurlarıyla bir araya gelmek üzere Kırklareli'ne ziyarette bulundu. Baykuş Kitap-Kafe ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, yazar kitabı hakkında okurlarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşide, kitabın yazım süreci, karakterlerin oluşturulması ve hikayenin arka planı gibi konular ele alındı. Okurlar, merak ettikleri soruları yazara yönelterek eser hakkında daha derinlemesine bilgi sahibi oldu ve yazarla doğrudan etkileşim imkanı buldular.

İnece Belediyesi, Hıdırellez Etkinliği Düzenliyor İnece Belediyesi, Hıdırellez Etkinliği Düzenliyor

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, Baykuş Kitap-Kafe sahibi Elif Bolu'ya ve etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, bu güzel etkinlik için memnuniyetini dile getirdi. Çakır, yaptığı açıklamada, “Kartal Kanadını Açtığında'' isimli kitabını imzalamak üzere ilimize gelen Yazar Ömer Uçar, Baykuş Cafe’de okurlar ile bir söyleşi yaptı. Bu güzel söyleşi için yazar Ömer Uçar’a, ev sahipliği için Elif Bolu’ya Baykuş Kitap-Kafeye teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner