Babaeski’de yeni bir işletme daha kapılarını açtı. Melike Abaylı tarafından ilçeye kazandırılan “Bymelikeden” isimli işletme, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış programına Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurdele kesiminin ardından işletmeyi gezen protokol üyeleri, işletme sahibi Melike Abaylı’dan yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.
Başkan Yayla yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan ve değerli protokol üyelerimiz ile birlikte Melike Abaylı’nın ilçemize kazandırdığı Bymelikeden işletmesinin açılışını gerçekleştirdik. Nazik daveti ve misafirperverliği için Melike Abaylı’nın gönülden teşekkür ediyor; yeni işletmenin hem kendilerine hem de Babaeski’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.





