AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte Yıldız Mahallesi’nde teravih namazı sonrası vatandaşları ziyaret etti. Gerçekleştirilen buluşmada mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelinirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Programın, mahalle halkıyla doğrudan iletişim kurmak ve yerel düzeyde birlikteliği güçlendirmek amacıyla düzenlendiği ifade edildi.

Bakan Yumaklı: "Tarımı sadece bir sektör olarak ele almak, düşünmek büyük bir yanılgı olur"
Bakan Yumaklı: "Tarımı sadece bir sektör olarak ele almak, düşünmek büyük bir yanılgı olur"
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen “Teravih Sonrası Çay Sohbetleri” programında, vatandaşların talep ve önerileri dinlendi. Başkan Kayalı, teşkilat olarak mahallelerde yürütülen ziyaretlerin önemine dikkat çekerek, bu tür buluşmaların hem gönül bağlarını kuvvetlendirdiğini hem de sahadaki ihtiyaçların daha yakından görülmesine imkân sağladığını belirtti. Sohbet ortamında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapılırken, mahalle sakinlerinin katılımı memnuniyetle karşılandı.

Program sırasında vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları da iletildi. Başkan Kayalı, toplumun her kesimiyle temas halinde olmayı önemsediklerini vurgulayarak, benzer ziyaret ve buluşmaların farklı mahallelerde de sürdürüleceğini kaydetti. Teşkilatın, vatandaşlarla kurulan bu doğrudan iletişim sayesinde çalışmalarını daha etkin şekilde yürütmeyi hedeflediği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi