Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Evlad-ı Fatihan Kız Yurdu’nda psikolog Livanur Üzel tarafından “Dijital Detoks Atölyesi” düzenlendiğini açıkladı. İl Müdürlüğü, etkinlik kapsamında öğrencilerin teknoloji kullanım alışkanlıklarını yeniden değerlendirme fırsatı bulduğunu belirtti.

Başkan Çevikbaş’tan Pazar Esnafına Ziyaret
Başkan Çevikbaş’tan Pazar Esnafına Ziyaret
İçeriği Görüntüle

İl Müdürlüğü, atölye süresince dijital dünyayla kurulan ilişkinin fark edilmesi, ekran süresinin bilinçli yönetilmesi ve günlük yaşamda daha dengeli bir teknoloji kullanımı oluşturulmasına yönelik paylaşımlar yapıldığını ifade etti. Öğrencilerin aktif katılım gösterdiği etkinliğin farkındalık oluşturduğu vurgulandı.

Programa katılan öğrencilere teşekkür edilirken, daha sağlıklı ve dengeli bir dijital yaşam için benzer çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi. İl Müdürlüğü, gençlerin bilinçli teknoloji kullanımı konusunda desteklenmeye devam edileceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi