Dünya çapında kutlanan Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla, Sahne Teşrif işletme sahipleri özel bir mesaj yayımladılar.  Sahne Teşrif'in işletme sahipleri, tiyatro sanatına verdikleri önemi vurgulayarak Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladılar. Bu özel gün vesilesiyle tiyatro tutkunlarını Sahne Teşrif'e davet eden işletme sahipleri, tiyatro sevgisinin paylaşılmasını önerdiler.

 Kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi; “Bugün, 27 Mart, dünya çapında kutlanan Dünya Tiyatrolar "Günü'nü coşkuyla selamlıyoruz. Tiyatro, insanlığın duygularını, düşüncelerini ve hayallerini en eski sanatlardan biri olarak yansıtan önemli bir platformdur. Sahne üzerindeki performanslar, izleyicilere farklı dünyaların kapılarını aralarak derin duygusal deneyimler sunar.

Dünya Tiyatrolar Günü, tiyatronun evrenselliğini ve önemini vurgulamak, tiyatro sanatçılarının emeğini ve katkılarını kutlamak için bir fırsat sunmaktadır. Tiyatro, kültürel çeşitliliği kutlar ve insanları bir araya getirir. Sahne sanatları, toplumların zenginliğini ve çeşitliliğini yansıtan bir aynadır.

Eşsiz Lezzetler Çok Yakında Eşsiz Lezzetler Çok Yakında

Bugün, tiyatro sanatçılarına, yönetmenlere, dramaturglara, ışık ve ses tasarımcılarına, sahne işçilerine ve tüm tiyatro çalışanlarına minnettarlığımızı sunuyoruz. Sizlerin emeği ve tutkusu olmadan tiyatro, bu kadar etkileyici olamazdı.

Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutlarken, tiyatro sanatının büyüsünü ve gücünü bir kez daha hatırlamak ve paylaşmak için bir araya gelmek dileğiyle. Tiyatronun insan hayatında ve kültüründe sonsuz bir yerinin olması temennisinde bulunuyoruz. Nice yıllara!”

Haber: H. Murat Taner