Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çallı, ülkemizin kalkınmasında ve üretken hale gelmesinde işçi ve emekçilerin büyük emeğinin ve alın terinin olduğunu belirtti. Kamu ya da özel sektörde çalışan tüm işçi ve emekçilerin ülkenin çalışma hayatına yön verdiğini vurgulayan Çallı, onların emeğinin karşılığını vermenin, çalışma hayatlarında kolaylık sağlamanın ve haklarını korumanın herkesin sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Sabriye Fatma Avcıbaşı, Son Yolculuğuna Uğurlandı Sabriye Fatma Avcıbaşı, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkan Çallı, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı; ‘’Şüphesiz ülkemizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçi kardeşlerimizin büyük emeği ve alın teri bulunmaktadır. Kamu ya da özel sektör fark etmeksizin, ülkemizin çalışma hayatına yön veren işçi ve emekçi kardeşlerimizin emeğinin karşılığını vermek, çalışma hayatlarında kolaylık sağlamak ve onların hakkını korumak hepimizin sorumluluğudur.

Üsküp Belediyesi olarak çalışma arkadaşlarımız, işçilerimiz ve emekçilerimizle bir aile olarak, beldemize var gücümüzle hizmet etmek için gayret gösteriyoruz.

Bu düşüncelerle, başta belediye çalışanlarımız olmak üzere tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor; bu anlamlı günün barış ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.’’

Haber: H. Murat Taner