Belediye başkanı Haberleri

belediye başkanı haberleri ve güncel belediye başkanı gelişmeleri, belediye başkanı ile ilgili tüm video, belediye başkanı fotoğrafları ve belediye başkanı haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, evlatları Merve ve Taha çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Zeynep ve Mehmet Emin Baldız çiftinin oğlu İbrahim'in sünnet törenine katılım sağladı.

Gündem

Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör, belediyenin 76. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri'ni ağırladı.

Gündem

Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Babaeski'nin çeşitli mahallelerinden gelen kadın muhtarların nazik ziyaretlerine teşekkür etti.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Prof. Dr. Türkan Saylan’ı ölüm yıldönümünde saygı ve minnetle andı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, ilçenin çeşitli noktalarında ücretsiz internet hizmetinin başlatıldığını duyurdu.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Kübra ve Barış çiftinin nişan merasimine katılarak, genç çifte mutluluklar diledi ve aileleri tebrik etti.

Gündem

İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, Pehlivanköy Belediye Başkanı Gündüz Hoşgör ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Kültür Sanat

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen geleneksel şenlikte Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ile birlikte yer aldı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen etkinliğine katıldı.

Gündem

TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu ve ZMO İl Temsilciliği, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, ilçedeki esnafı ziyaret ederek samimiyetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.