Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü öncülüğünde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümünde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Uzunköprü Süleybe-Şefik Öztürk Huzurevi ve Kırklareli Huzurevi'nde hizmet alan yaşlılarımız, bu özel günü dostluk ve dayanışma ruhuyla kutlamak için bir araya geldi.

Katılımcıların keyifli vakit geçirdiği etkinlikte, Bocce müsabakası düzenlendi. Heyecan ve neşe dolu geçen müsabakalarda, kazanan dostluk oldu. Huzurevi sakinleri arasında oluşturulan takımlar, birbirleriyle dostça rekabet ederken, birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Prof. Dr. Kaya'dan yabancı otla mücadele ve ilaçlama uyarısı Prof. Dr. Kaya'dan yabancı otla mücadele ve ilaçlama uyarısı

Etkinliğe katılan değerli büyüklerimize teşekkür eden Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin yaşlılarımızın sosyal etkileşimini artırmak, onlara keyifli anlar yaşatmak ve bir araya gelerek dostluk bağlarını güçlendirmek adına önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıl dönümünde gerçekleştirilen bu etkinlik, huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatırken, dostluk ve dayanışma ruhunu da pekiştirdi.

Haber: Arzu Dursun Atay