Turnuva Haberleri

Turnuva haberleri ve güncel Turnuva gelişmeleri, Turnuva ile ilgili tüm video, Turnuva fotoğrafları ve Turnuva haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Düzce'de düzenlenen Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Masa Tenisi Turnuvası Bölge Finalinde Kırklareli ikincilik elde etti, 8 ilden 60 sporcunun katıldığı...

Eğitim

Kepirtepe Anadolu Lisesi, Liseler Arası Scrabble Turnuvası'nın yarı final ayağını okul kütüphanesinde gerçekleştirdi.

Bilim ve Teknoloji

Türk Telekom’un markası GAMEON, oyunseverlere ve oyun ekosistemine fayda sağlamaya devam ediyor. GAMEON’un toplam 100 bin TL ödül havuzuna sahip...

Spor

Yalova Üniversitesi'nin kadın ve erkek futsal takımları, Kırklareli Üniversitesi'nin ev sahipliğindeki Ünilig Bölgesel Futsal Turnuvası'nda büyük başarı elde etti.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi ve ADD Lüleburgaz Şubesi iş birliğiyle düzenlenecek satranç turnuvasına katılmak için son başvuru 9 Mayıs'ta! Detaylar için www.kirklareli.tsf.org.tr.

Spor

Lüleburgaz Ramazan Yaman İlkokulu, çocuk şenliği satranç turnuvasında öğrencileri başarıyla temsil etti. Hira Şu Yiğit birincilikle öne çıktı.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencisi Ali Kerem Vardar, Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda üçüncülük elde etti.

Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. yıl dönümünde dostluk ve rekabet dolu bir Bocce müsabakası düzenledi.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü Öğrencisi Ömer Özcan, 33. Uluslararası Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda 7 yaş kategorisinde birincilik elde etti.

Spor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi öğrenci Ada Nida Çoban, madalyasını Müdür A. Zafer Güzelocak’tan aldı.

Spor

Evrensekiz Ortaokulu’nun başarılı sporcuları, Kırklareli İl Genelinde Yapılan Bocce turnuvasından kupayla döndü.

Spor

23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Lüleburgaz Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokullar Arası Futbol Turnuvası, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.