Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Kırklareli’deki müteahhitlerle bir araya geldi. Buluşma, kentteki yapı sektörünün önemli temsilcilerini bir araya getirdi. Derya Bulut'un adaylık sürecinde öne çıkardığı projeler ve vizyonu, müteahhitlerle paylaşıldı. Bulut, seçim çalışmaları kapsamında müteahhitlerin görüşlerini dinleyerek, kentteki altyapı ve yapılaşma konularında işbirliği ve ortak akıl vurgusu yaptı.

Kadın Kollarından Teşekkür Ziyareti Kadın Kollarından Teşekkür Ziyareti

Müteahhitler ise Bulut'un projelerini dikkatle dinleyip, katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kentin geleceği için işbirliği ve dayanışma ruhunun önemine değinen müteahhitler, adayın önerilerini ve hedeflerini değerlendirerek, kente yapacakları katkıları masaya yatırdılar.

Kırklareli'nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirip, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir şehir bırakma arzusuyla yola çıkan Bulut, “Kentimizin değerli müteahhitleriyle kahvaltıdaydık. Çok heyecanlıyım, çünkü Kırklareli için heyecan verici planlarımız var. Yeşil alandan sosyal olanaklara gelişimin, pırıl pırıl bir üst yapı ve sorunsuz işleyen altyapının, bilimsel bir yaklaşım ve aşkla nasıl mümkün olacağını hep beraber göreceğiz. Bahaneler olmadığında çok güzelsin Kırklareli’m, az kaldı” ifadelerini kullandı.

Haber: Ercan Bitti