Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Sırbistan'da düzenlenen 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcularımız Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli'yi gururla kutladı. 52 kiloda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olan Buse Naz Çakıroğlu ve 66 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Busenaz Sürmeneli, Türk sporuna büyük bir gurur yaşattı.

Dernek adına yapılan açıklamada, milli sporcularımızın Avrupa şampiyonalarında gösterdikleri üstün performansın ve elde ettikleri başarının, Türkiye'nin boks alanındaki yükselen gücünü bir kez daha kanıtladığı belirtildi. Dernek, Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli'nin bu önemli başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Fatih Karagümrük ile Galatasaray 20. randevuda Fatih Karagümrük ile Galatasaray 20. randevuda

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yayımlanan mesajda, ‘’Sırbistan’da düzenlenen 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olan Buse Naz Çakıroğlu’nu ve 66 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Busenaz Sürmeneli’yi kutluyor, bizlere büyük bir gurur daha yaşatan millî sporcularımıza başarılarının devamını diliyoruz.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay