Dernek Haberleri

Dernek haberleri ve güncel Dernek gelişmeleri, Dernek ile ilgili tüm video, Dernek fotoğrafları ve Dernek haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği'nin 13'üncü Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlık seçimi yapıldı.

Gündem

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, TÜRKAV Kırklareli İl Başkanı Dr. Can Demirel'i ziyaret etti.

Gündem

Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, Fatmagül Gençoğlu’nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Sağlık

Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde belirsiz bir nedenle yangın çıktı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekibi yardıma koştu.

Gündem

Kırklareli Kofçaz Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Hıdırellez Şenliği için tüm halkı pikniğe davet ediyor.

Gündem

Bizbize Yeteriz Derneği, mahalle sakinlerinden Özlem Çakan’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Spor

Kırklareli Malatyalılar Derneği, 2024 Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda şampiyon olan Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli'yi tebrik etti.

Gündem

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticisi İsmail Karagöz, yeni sanayi sitesinde esnafla buluştu.

Gündem

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, Kırklareli Belediye Başkanı seçilen Derya Bulut'u hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Kültür Bakanlığı Devlet Ses Sanatçısı Efe Çakmak, Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Malatyalılar Derneği, Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yayla'ya ve ekibine başarılar dilediler.

Gündem

Bal-Türk Başkanı Erol Ateş, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin'i dernek binasında ağırladı.