88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal Türk) Başkanı Erol Ateş, Bulgaristan'da 9 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Avrupa Parlamentosu ve Milletvekili seçimleri için hazırlıkların sürdüğü bir dönemde Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolos Yardımcısı Todor Petrov'un derneklerini ziyaret ettiğini duyurdu.

Başkan Ateş, ziyaret kapsamında Bulgaristan'daki seçimler için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi'nde kurulacak olan sandıkların düzenlenmesi ve organizasyonu hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Petrov'un ziyaretinin, Türk ve Bulgar toplumları arasındaki ilişkilerin güçlenmesine ve demokratik süreçlere katkı sağlamaya yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Ateş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Bulgaristan’da yapılacak olan 9 Haziran 2024 Pazar günü Avrupa Parlamentosu ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu Lisesi’nde kurulacak olan sandıklar ile ilgili Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolos Yardımcısı Sayın Todor Petrov derneğimize ziyarette bulundu.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay