Edirne Haberleri

edirne haberleri ve güncel edirne gelişmeleri, edirne ile ilgili tüm video, edirne fotoğrafları ve edirne haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Asayiş

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir apartmanın 3. katından düşen Cihat Tolga Pektaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Değişik istek ve taleplerle 112 Acil Çağrı Merkezi'ni meşgul eden vatandaşların birbirinden ilginç çağrıları, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor.

Kültür Sanat

TÜRSAB Trakya Bölge Başkanı Egemen Aydın, Edirne’de düzenlenen Kakava - Hıdırellez Şenlikleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Asayiş

Edirne’nin Keşan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir araçta yaptıkları kontrolde, çocuk çorabına gizlenmiş 50 gram uyuşturucu ele geçirilirken olayla...

Kültür Sanat

Edirne'de baharın müjdecisi Hıdırellez, Roman vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Kültür Sanat

Edirne’de dün Kakava ateşinin yakılmasıyla zirveye ulaşan şenlikler, gün ağarıncaya kadar aralıksız devam etti.

Ekonomi

Edirne’de sosyete pazarı olarak da bilinen ve binlerce yerli ve yabancı turistin yılardır bütün alışveriş ihtiyacını karşıladığı Ulus Pazarı Bulgar...

Asayiş

112'ye gelen çağrılar "pes" dedirtti

Gündem

Kırklareli'de vakıfların işbirliğini güçlendirmek amacıyla yapılan toplantıda, faaliyetler değerlendirilip yeni işbirlikleri için adımlar atıldı.

Gündem

Edirne'de öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Asayiş

Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan çatı katı yangınına Babaeski İtfaiyesi hızlı müdahale etti.

Asayiş

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyürken, hastalar tahliye ediliyor.