Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kırklareli İl Başkanı Dr. Can Demirel'i ve yönetimini dernek yöneticileriyle birlikte ziyaret etti. Ziyaret sırasında, dernek yönetimi Başkan Demirel'e yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Dernek yöneticileri, TÜRKAV Kırklareli İl Başkanı Dr. Can Demirel'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve yönetimine kolaylıklar temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında, dernek yönetimi ile TÜRKAV Kırklareli İl Başkanı arasında samimi bir diyalog gerçekleşti ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi Schengen sorunu yaşayanlar, kolay vize alabilecekleri ya da vizesiz ülkelere yöneldi

Bu tür ziyaretler, dernekler arasındaki işbirliğini güçlendirerek toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştirir. TÜRKAV Kırklareli İl Başkanı Dr. Can Demirel'in dernek yöneticileriyle gerçekleştirdiği bu görüşme, ildeki kamu çalışanları ve sivil toplum kuruluşları arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayacaktır.

 Dernek yönetimi ziyaret hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “TÜRKAV Kırklareli İl Başkanı Değerli Sayın Dr.Can Demirel’i ve yönetimini dernek yöneticilerimiz ile ziyaret edilmiştir. Can Başkanımıza ve yönetimine kolaylıklar başarılar diliyoruz”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner