MHP Heyeti Kırklareli’nde MHP Heyeti Kırklareli’nde

MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer, beraberinde İlçe Başkanı Tacettin Altay ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Nazif Bildik ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazer, dernek üyelerine yapmayı planladığı hizmetleri, projeleri ve çalışmaları aktardı.

Yılmazer, gerçekleştirdiği konuşmada, Lüleburgaz için öncelikli olarak yapmayı planladığı hizmetleri ve projeleri detaylı bir şekilde anlattı. Kentin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımlarını vurgulayan Yılmazer, şehrin gelişimine ve refahına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Nazif Bildik ve yönetimi de Lüleburgaz'ın sorunları ve beklentileri hakkında görüşlerini paylaştılar. Başkan Yılmazer, dernek üyelerinin görüşlerini dikkate alarak, kent için daha yaşanabilir bir gelecek vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 Haber: H. Murat Taner