Lüleburgaz Haberleri

Lüleburgaz haberleri ve güncel Lüleburgaz gelişmeleri, Lüleburgaz ile ilgili tüm video, Lüleburgaz fotoğrafları ve Lüleburgaz haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Müzisyen Faruk Yılmaz, BAL-TÜRK Başkanı Erol Ateş ile birlikte Bal-Göç Trakya Lüleburgaz yönetimini ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, kent genelinde tespit edilen noktalarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Başkan Abdussamed Kayalı başkanlığında yaptı.

Gündem

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Şehit Mednan Tuna İlkokulu'nda doğa eğitimi veren öğretmenlere teşekkür sertifikalarını takdim etti....

Asayiş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, asayiş uygulamasında yakalanan 24 yabancı uyruklu kadında cinsel yolla bulaşan hastalık olduğu tespit edildi.

Asayiş

Kırklareli’ne bağlı Lüleburgaz – Pınarhisar Karayolu üzerinde seyir halindeki bir tır dere köprüsünde direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi ve ADD Lüleburgaz Şubesi iş birliğiyle düzenlenecek satranç turnuvasına katılmak için son başvuru 9 Mayıs'ta! Detaylar için www.kirklareli.tsf.org.tr.

Gündem

Lüleburgaz ilçesinin Kırıkköy köyünde, küçükbaş hayvancılık işletmelerindeki hayvanların Şap ve Çiçek aşılamaları ile kayıt altına alma işlemleri devam ediyor.

Gündem

Lüleburgaz Müftülüğü, aileleri ve çocukları cami ortamında buluşturan etkinliklerle şehirdeki manevi birliği güçlendiriyor.

Gündem

Lüleburgaz’a bağlı Çengelli Köyü'nde yağmur duası programı düzenledi. Gerçekleşen etkinlikte dua ve ibadetler yapıldı.

Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan, Lüleburgaz Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret etti. Sektör temsilcilerine teşekkür eden Özkan, tarım ve hayvancılık...

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz Posta Hizmetleri Dağıtım Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.