Aday Haberleri

Aday haberleri ve güncel Aday gelişmeleri, Aday ile ilgili tüm video, Aday fotoğrafları ve Aday haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Emrah Kutlu, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı için 10 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimde aday olacağını açıkladı.

Siyaset

Zafer Partisi Kıyıköy Belediye Başkan Adayı Kadir Ayan, sonucun zafer olmadığını ancak başı dik bir şekilde süreci tamamladıklarını belirtti.

Siyaset

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Tarık Tekeş, seçim sonrasında açıklamalarda bulundu.

Siyaset

Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Murat Mahir Altan, seçim sonrası teşekkür mesajıyla destekçilerine seslendi.

Siyaset

Kırklareli'de seçim sonuçları yavaş yavaş açıklanırken seçim yarışı kıyasıya iki aday arasında devam ediyor.

Gündem

Oyunu ailesiyle birlikte kullanan CHP İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Bugün biraz da benim için duygusal bir gün 5 yıllık...

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı ve eşi oy kullandı.

Siyaset

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, eşi Ayşen Türker ile birlikte sandık başına gitti.

Gündem

Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Vural, yerel seçim öncesi tüm adaylara başarılar dileyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Siyaset

Toklucu, başkanları ve dava arkadaşları için gönülden desteklerini sunduğu mesajında, kıymetli hemşehrilerden desteklerini talep etti.

Siyaset

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Murat Gerenli, Lüleburgaz sevdalılarıyla bir araya gelerek şehrin aydınlık yarınları için birlikte yürüdüklerini belirtti.

Siyaset

Belediye Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, Vizeli hemşehrilerine ve destek veren herkese seçim çalışmalarındaki katkıları için teşekkür etti.