Kırklareli’nde Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü Kırklareli’nde Yapılacak Çalışmalar Görüşüldü

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, seçim çalışmaları çerçevesinde şehrin sosyal hayatına katkı sağlayan kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak, Kırklareli Can Dostum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Türker, merkezin yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Türker, merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve özel eğitim alanında yapılan çalışmaları yakından inceledi. Merkezin sıcak ve güler yüzlü atmosferinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türker, ilgililere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Can Dostum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin çalışmalarına destek vermekten memnuniyet duyduğunu belirten Türker, özel eğitim alanında yapılan her türlü çalışmanın toplumun önemli bir ihtiyacını karşıladığını vurguladı. Türker, yaptığı açıklamada, ’’Kırklareli Can Dostum Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Güler yüzlü karşılaşmaları ve sıcak misafirperver davranışları için ilgililere teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner