Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırklareli'ndeki Att Tekstil fabrikasını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen Türker, emekçilerin sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Fabrika Müdürü Coşkun İzgi'ye ve yönetim kuruluna nazik misafirperverlikleri için teşekkür eden Türker, emekçilerin gösterdiği ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fabrika ziyaretlerinin, kentteki üretim faaliyetlerini daha yakından tanıma ve işçilerin taleplerini anlama açısından önemli olduğunu belirten Türker, işçi kesiminin sorunlarına duyarlılıkla yaklaşacaklarını ifade etti.

Aday Türker, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Att Tekstil fabrikasını ziyaret ettik. Emekçi kardeşlerimiz ile bir araya geldik sohbet ettik, sorunlarını dinledik. Fabrika Müdürü Coşkun İzgi beyefendiye, yönetim kuruluna ve emekçi kardeşlerimize nazik konukseverlikleri için teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

MHP Heyeti Kırklareli’nde MHP Heyeti Kırklareli’nde

Haber: H. Murat Taner