Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önemli bir misafiri ağırladı. Kültür Bakanlığı Devlet Ses SanatçıEfe Çakmak, derneği ziyaret ederek nazik hediyeleri ve samimi sohbetleriyle misafirleri mest etti.

Sanatçı Efe Çakmak, dernek yönetici İsmail Karagöz’e "Edirne Bestekarları" ve Edirne'nin meşhur Kavala kurabiyesini takdim etti. Bu nazik ziyaret ve hediyeleşme vesilesiyle dernek adına teşekkürlerini ileten Karagöz, her zaman Çakmak'ın yanlarında olduğunu belirtti. Sanat hayatında üstün başarılar dileyen dernek yönetimi, Efe Çakmak'a hemşerileri ve dernek adına teşekkürlerini sunarken, sanat yolculuğunda başarılarının devamını diledi.

Sondaj Çalışmaları Devam Ediyor Sondaj Çalışmaları Devam Ediyor

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kültür Bakanlığı Devlet Ses Sanatçısı Değerli fahri Hemşerimiz Sn. Efe Çakmak bu akşam bizleri nazik hediyeleri ve muhabbetleri ile mest etmiştir.

Dernek yöneticimiz Sn. İsmail Karagöz derneğimiz ve şahsı adına “Edirne Bestekarları” ve Edirne’mizin Kavala kurabiyesini teslim almıştır.

Kendisine hemşerilerimiz ve derneğimiz adına çok teşekkür eder her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sanat hayatında üstün başarılar diliyoruz.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner