Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, HAYDİ timi tarafından yapılan devriye sırasında, yol kenarında bulunan iki kaplumbağa doğal ortamlarına bırakıldı. Doğadaki canlıların korunması ve yaşamlarının devamının sağlanması amacıyla gerçekleştirilen bu insani hareket, jandarma ekiplerinin duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Kaplumbağalar, HAYDİ timinin yol üzerinde yapmış olduğu rutin devriye sırasında fark edildi. Doğal yaşam alanlarından uzaklaşmış oldukları gözlemlenen kaplumbağalar, jandarma ekipleri tarafından özenle alınarak tekrar doğal ortamlarına bırakıldı. Jandarma yetkilileri, doğadaki tüm canlıların korunmasına ve yaşamlarının sürdürülmesine yönelik çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

G Lg1Uet X U A Am X Tt

Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi Tekirdağ’da kurşun yağmuruna tutulan iş yerinde 400 bin liralık zarar meydana geldi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı'nın bu insani ve çevreci yaklaşımı, doğaya duyarlı bir anlayışın temsilcisi olduğunu bir kez daha gösterdi.  Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, HAYDİ timince devriye esnasında yol üzerinde bulunan iki kaplumbağa doğal ortamlarına bırakılmıştır. Doğadaki dostlarımız için görev başındayız”

Haber: Arzu Dursun Atay