Bu yılın merakla beklenen "Paranoya" isimli filmin seti başladı. Onur Buldu'nun Muntazam adlı bir gazeteciyi canlandırdığı film, başına açtığı komik ve tuhaf işleri konu alıyor. Filmin çekimleri başladı ve İstanbul'da gerçekleşecek olan ilk aşamanın ardından Lüleburgaz'da devam edecek.

Film, güçlü hikayesi ve yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla ön plana çıkıyor. Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak'ın başrollerini paylaştığı "Paranoya", Füsun Demirel, Cihat Tamer, Hüseyin Avni Danyal, Ayşen İnci, Osman Alkaş gibi usta isimleri de kadrosunda bulunduruyor.

SAFİYE DOĞANAYIN JAMAİKA KAÇAMAĞI SAFİYE DOĞANAYIN JAMAİKA KAÇAMAĞI

Ebe97B82 4E66 4Ba1 96Fb B6Cbe42D2Cb7

Senaryosu, üniversite öğrencisiyken yazdığı bir şiir yüzünden hapse atılan, hapisteyken babasının cenazesine katılamamasından dolayı paranoyası başlayan Muntazam'ın yaşadığı olaylara odaklanıyor. Komedi ve dramı başarılı bir şekilde harmanlayan filmin çekimleri 2 ay sürecek. Filmin yapımcılığını D Sinema, yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir, senaristliğini ise Kubilay Zerener üstleniyor.

‘’Paranoya", Türkiye'nin yakın geçmişine, bugününe ve toplumun psikolojik yapısına da ayna tutuyor. Sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanan film, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Haber: H. Murat Taner