Kırklareli Ortak Akıl Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çakır ve beraberindeki heyet, Kırklareli Kanser Savaş Derneği tarafından düzenlenen "Kanser ve Hastalıkları Hakkında Bilgilendirme" konulu konferansa katıldı.

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinlik, kanser ve benzeri hastalıklarla ilgili farkındalığı artırmayı ve toplumu bilgilendirmeyi amaçlıyor. Konferans kapsamında, kanserle mücadelede önemli bilgilerin paylaşıldığı ve hastalığın önlenmesi, erken teşhis ve tedavi yöntemlerinin ele alındığı belirtildi.

Kırklareli Ortak Akıl Derneği Başkanı Ali Çakır, kanser konusunda toplumun bilinçlenmesinin ve farkındalığın artırılmasının önemine vurgu yaptı. Dernek olarak bu tür etkinliklere katılarak toplumsal duyarlılığı artırmayı ve sağlık konularında bilgilendirici çalışmalara destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Başkan Özmüş’ten Teşekkür Mesajı Başkan Özmüş’ten Teşekkür Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; " Kırklareli Ortak Akıl Derneği olarak Kırklareli Kanser Savaş Derneğinin hazırladığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün desteklediği " Kanser ve hastalıkları hakkında bilgilendirme "konulu konferansa katıldık”

Haber: Arzu Dursun Atay