Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu, "Erasmus- KA182 Spor Personeli Hareketliliği" kapsamında "Geleceğin Antrenman Modeli: Beyin Topu" isimli spor projesinin yaz döneminde gerçekleştirilecek olan uygulama etabının teknik detaylarının planlaması için Fransa'ya gitti. Burada proje hazırlık etabını tamamlayan Babuşcu, proje kapsamında görev alacak İl Spor Müdürlüğü personeline yönelik çalışmalara başladı.

Projenin amacı, spor personellerinin becerilerini geliştirmek ve yeni antrenman modellerini uygulamak için uluslararası bir platformda eğitim almalarını sağlamaktır. Bu bağlamda, Fransa'da gerçekleştirilecek olan eğitim programı, katılımcılara modern antrenman teknikleri ve beyin odaklı spor yaklaşımları konusunda bilgi ve deneyim kazandıracaktır.

Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı Fatih Terim, Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı

Müdür Babuşcu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  “Erasmus- KA182 Spor Personeli Hareketliliği alanında; ‘’Geleceğin Antrenman Modeli: Beyin Topu’’ isimli spor projemizin, yaz döneminde gerçekleştirilecek Uygulama Etabının teknik detaylarının planlamasını yapmak için, Fransa’ya gelerek projemizin hazırlık etabını tamamladık. Bu planlama doğrultusunda, proje kapsamında görev alacak İl Spor Müdürlüğümüzün Spor Personelleri, yaz döneminde Fransa’da 15 gün mesleki eğitim alacaklar.”

Haber: Arzu Dursun Atay