Personel Haberleri

personel haberleri ve güncel personel gelişmeleri, personel ile ilgili tüm video, personel fotoğrafları ve personel haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki okullarda üstün gayret ve başarı gösteren 15 personele "Başarı Belgesi" takdim etti.

Gündem

Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Engelliler Haftası vesilesiyle İl Müftülüğü’nde görev yapan engelli personel ile bir araya geldi.

Gündem

Başkan Göç, Türkiye 2.'lik Ödülü ve Teşekkür Beraati'nin alınmasında katkıları olan il merkezi personeliyle mutluluğu paylaştı.

Spor

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü, Fransa'da "Geleceğin Antrenman Modeli: Beyin Topu" projesi için planlamaları tamamladı. İl Spor Müdürlüğü personeli...

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, Lüleburgaz Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret ederek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü, uzun yıllar hizmet eden emekli personelleri için duygusal bir veda töreni gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Babaeski’de Kahverengi Kokarca Böceği için feromon tuzakları asarak, kontrollerini gerçekleştiriyor.

Gündem

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli Üniversitesi personeline yönelik eğitim düzenledi.

Gündem

Belediye Başkanı Fırat Yayla, sabahın erken saatlerinde Fen İşleri personelini yerinde denetleyerek çalışmalarını yakından takip etti.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi, kadına yönelik şiddetle mücadele ve erken yaşta evliliklerin önlenmesi konularında eğitim programı düzenliyor.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, yeni haftaya enerjik bir başlangıç yaparak belediye personeli ile bir araya geldi.

Gündem

Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner ve Burak Süzülmüş, belediye personelini ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.