Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, şiddete karşı birlik olma çağrısı yaparak yarın Lüleburgaz İş Bankası Önü Üçgen Park'ta basın açıklaması düzenleyeceğini duyurdu. Çodar, tüm eğitim çalışanlarını, özellikle de ortak eylem kararı almak istemelerine rağmen bu karara yanaşmayan Eğitim İş ve Türk Eğitim Sen üyesi öğretmenleri ve duyarlı Lüleburgaz halkını etkinliğe davet etti.

Buzağı Kayıt Çalışmaları Devam Ediyor Buzağı Kayıt Çalışmaları Devam Ediyor

Şiddetin toplumsal bir sorun olduğunu vurgulayan Çodar, eğitim camiasının bu konuda birlik olması gerektiğini ifade etti. Basın açıklamasında, şiddete karşı ortak mücadele ve dayanışma mesajları verilmesi planlanıyor. Fatih Çodar, açıklamasında, eğitim çalışanlarının toplumda örnek olması gerektiğini belirterek, şiddetin her türlüsünün reddedilmesi gerektiğini ve bunun için birlikte hareket etme çağrısı yaptı.

 İl Başkanı Çodar çağrısında şu ifadelere yer verdi; “Gün şiddete karşı birlik olma günü! Yarın saat 12.30’da Lüleburgaz İş Bankası Önü Üçgen Park’ta şiddete karşı basın açıklaması yapacağız! Tüm eğitim çalışanlarını özellikle de ortak eylem kararı almak istememize rağmen bu karara yanaşmayan Eğitim İş ve Türk Eğitim Sen üyesi öğretmen arkadaşlarımızı ve duyarlı Lüleburgaz halkını Üçgen Park’a davet ediyoruz!”

Haber: H. Murat Taner