Yazar Pöge, "Barbunya Prensesi"yle Sahne Teşrif'te! Yazar Pöge, "Barbunya Prensesi"yle Sahne Teşrif'te!

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutluyor ve 9. KLÜ Tiyatro Şenliği'ne start veriyor. 3-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şenlik kapsamında, izleyicilere unutulmaz deneyimler sunacak bir dizi oyun sahnelenecek.

Şenlik boyunca, "Kadın Avcıları", "Aşkım Aşkım", "Kriz ve Ceza", "Pembe Pırlantalar" ve "Albay Kuş" adlı oyunlar Kırklareli seyircisiyle buluşacak. Şenlik, 3 Nisan Çarşamba günü "Aşkım Aşkım" oyunuyla başlayacak.

Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen 9. KLÜ Tiyatro Şenliği kapsamında sahnelenecek olan "Aşkım Aşkım" oyunu, seyircilere ücretsiz olarak sunulacak. Oyun, 3 Nisan Çarşamba günü saat 21:00'da Eski Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Eski Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu etkinlik, tiyatro tutkunlarının bir araya gelip sanat dolu bir akşam geçirmelerine olanak sağlayacak. Seyirciler, ücretsiz olarak izleyebilecekleri "Aşkım Aşkım" oyunuyla keyifli ve unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşayacaklar.

Haber: Hacı Murat Taner