Hürriyetçi Eğitim-Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, sendikaların siyasetin güdümünde olmasından dolayı yaşanan mağduriyetlere dikkat çekti. Çodar, sendikal yapıların mağduriyetlere sebep olmasına daha fazla sessiz kalınmaması gerektiğini belirterek, "Sizleri de aramızda görmek istiyoruz!" çağrısında bulundu.

Sendikaların siyasi müdahalelerle eğitim camiasında yaşanan sorunlara çözüm üretmek yerine, mağduriyetlere yol açtığını savunan Çodar, "Siyasetin güdümüne girmiş bu sendikal yapıların bizleri mağdur etmelerini daha ne kadar izleyeceksiniz!" diyerek tepki gösterdi. Çodar, sendikaların bağımsızlığını ve eğitim camiasının özgürlüğünü savunanların Hürriyetçi Eğitim-Sen çatısı altında bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Talay, Milli Sporcuyla Buluştu Başkan Talay, Milli Sporcuyla Buluştu

Eğitim camiasının sorunlarına çözüm bulmak için siyasi müdahalelerden arınmış, özgür ve bağımsız bir sendika anlayışını benimseyen Hürriyetçi Eğitim-Sen'in çağrısına destek verenleri aralarında görmek istediklerini belirten Çodar, "Şimdi Hürriyet zamanı!" çağrısıyla tüm eğitim çalışanlarını sendikalarının yanında olmaya davet etti.

Haber: H. Murat Taner