Sendika Haberleri

Sendika haberleri ve güncel Sendika gelişmeleri, Sendika ile ilgili tüm video, Sendika fotoğrafları ve Sendika haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Öz Sağlık-iş Sendikası Kırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, emekçilere demokratik haklarını kullanmaları için seslendi.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nı kutladı.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, sendika üyelerinden Tezcan Engin'in babasının vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem

Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası Kırklareli İl Başkanı Bahadır Arslan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yaptığı açıklamada...

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, sendika üyelerinden Fatih Sezgin'in kayınvalidesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Lüleburgaz’da kutlayacaklarını duyurdu.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve beraberindekiler, Üsküp Belediye Başkanı Halil Çallı’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Gündem

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve beraberindeki heyet, Kavaklı Belediye Başkanı Ufuk İn’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Gündem

Diyanet-Sen Kırklareli Şubesi, kurumlarına yıllarca hizmet etmiş olan Emin Bıyıklı, Halil Aydın Gündüz ve Mustafa Coşkun hocalarına sendika adına plaket...

Gündem

Hekim Birliği Sendikası, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaparken kanser tedavisi gören Üroloji Uzmanı Dr. Baran Antar'ın vefatını derin...

Gündem

Kristal-İş Sendikası temsilcileri, Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş'ı ziyaret ederek işbirliği ve diyaloğu güçlendirdi.