Teşrif Kafe, LÖSEV'in "Önce Çocuklar İyileşsin" sloganıyla Ramazan ayı boyunca yürüttüğü kampanyaya destek verdi. LÖSEV tarafından düzenlenen bu kampanya, Ramazan bağışlarıyla fitre ve zekatların toplanarak çocukların sağlık hizmetlerine destek olmayı amaçlıyor. Teşrif Kafe, bu önemli amaç doğrultusunda kampanyaya katılarak LÖSEV'in çocuklara yönelik sağlık hizmetlerine destek veriyor. Kafenin girişinde yer alan afişte ise şu ifadeler yer alıyor; “Bu bayramı Lösemili Çocuklarımıza hediye edin, çocukluklarını doyasıya yaşasınlar...

Bu Ramazan siz de fitre, fidye, zekat, sadaka veya dilediğiniz her türlü bağışınızla Lösemili Çocuklarımıza umut olabilir, onların yüzünü güldürebilirsiniz.

Damak Tadını Bilenlerin Gözdesi Damak Tadını Bilenlerin Gözdesi

LÖSEV'e yapacağınız her bağış, lösemili çocukların tedavi süreçlerine ve eğitimlerine katkı sağlar. Ramazan ayı boyunca fitre, fidye, zekat, sadaka veya diğer bağışlarınızla onların hayata daha sıkı tutunmalarına destek olabilirsiniz.”

Kafenin girişinde, LÖSEV'in kampanyasının detaylarını ve amacını açıklayan bilgilendirici materyaller yer alıyor. Bu materyaller, kampanyanın nasıl işlediğini ve bağışların nasıl kullanılacağını ziyaretçilere aktarıyor.

Haber: Arzu Dursun Atay