Öz Sağlık-iş SendikaKırklareli Şube Başkanı İbrahim Arı, beraberinde işyeri temsilcisi Cevat Pancar ile birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde Kuruluş Müdürü Levent Onuk'u ziyaret etti. Bu ziyaretin amacı, sendika üyelerinin sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanmasıydı.

Ziyarette, üyelerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kuruluş Müdürü Levent Onuk'un çözüm odaklı ve pozitif yaklaşımı, sendika yetkilileri tarafından memnuniyetle karşılandı. Öz Sağlık-iş Sendikası, Kuruluş Müdürü Levent Onuk'a misafirperverliği ve iş birliği için teşekkür etti.

Talay, Sünnet Törenine Katıldı Talay, Sünnet Törenine Katıldı

Başkan Arı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Öz Sağlık-iş Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığı olarak işyeri temsilcimiz Cevat Pancar ile birlikte Çocuk Evleri Koordinasyon merkezi Müdürlüğü'nde Kuruluş Müdürü Sn. Levent Onuk'u üyelerimizin sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanması adına ziyaret ettik.

Kendilerine çözüm odaklı pozitif yaklaşımlarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Arzu Dursun Atay