Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, vatandaşlarla sohbetler ve demokratik kitle örgütleriyle buluşmalarla geçen günlerde Kesimoğlu, büyük ilgiyle karşılanıyor. Eşi Sibel Kesimoğlu da onu yalnız bırakmıyor ve her adımda yanında yer alıyor.

Kesimoğlu, her gittiği yerde önümüzdeki dönemde altyapıya yönelik büyük bir çalışma başlatacağını ifade ediyor. Bu sözleriyle merakla beklenen proje lansmanının tarihi de nihayet açıklandı. 16 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak proje tanıtım toplantısına büyük bir katılım bekleniyor. Kesimoğlu'nun seçim koordinasyon ekibi, titiz çalışmalarının yanı sıra, tanıtım toplantısına da hummalı bir şekilde hazırlanıyor.

Kesimoğlu, her fırsatta yeni dönemde Kırklareli'yi en az 50 yıl süreyle rahatlatacak bir altyapı atağına geçeceklerini dile getiriyor.

Vekil Özkan, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Vekil Özkan, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda

Haber: H. Murat Taner