Kırklareli Mehmet Siga Sezonu 2. Amatör Lig A Grubu'nda oynanan maçlar heyecan dolu geçti. 8. hafta müsabakalarında alınan sonuçlar ve puan durumu şu şekilde:

O. Gençlikspor ile Celaliyespor arasında oynanan mücadelede galip gelen taraf, 4-2'lik skorla O. Gençlikspor oldu. Hamitabatspor ile Üsküpspor arasındaki karşılaşmada ise Üsküpspor, rakibini 8-0 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. B. Vatanspor ile B. Adaletspor arasındaki mücadelede ise B. Vatanspor, 3-2'lik skorla sahadan galip ayrıldı. S. Gençlergücü ile Kırklareli Gençlikspor arasındaki müsabakada ise S. Gençlergücü, rakibini 8-3 mağlup ederek galibiyet elde etti.

Puan durumu tablosuna baktığımızda ise liderliği B. Vatanspor'un sürdürdüğünü görüyoruz. 22 puanla lider konumda bulunan B. Vatanspor'u, 19 puanla Üsküpspor ve 18 puanla S. Gençlergücü SK takip ediyor. Celaliyespor 13 puanla dördüncü sırada yer alırken, O. Gençlikspor 10 puanla beşinci sırayı elde etti. Hamitabatspor 7 puanla altıncı, B. Adaletspor 4 puanla yedinci ve Kırklareli Gençlikspor ise henüz puanla tanışamadığı için son sırada yer alıyor.

Minikler Cimnastik Şenliği, ödül töreni ile sona erdi Minikler Cimnastik Şenliği, ödül töreni ile sona erdi

Müsabakaların heyecanla devam ettiği Kırklareli Mehmet Siga Sezonu'nda takımlar, lig sıralamasında üst sıralara tırmanmak için mücadelelerine devam ediyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay