Alpullu beldesinde, sigortacılık alanında hizmet verecek olan Alpullu Sigorta düzenlenen törenle açıldı. Erim Demirel tarafından faaliyete geçirilen sigorta acentesinin açılışına Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık da katılım sağladı. Açılışta, belde ekonomisine katkı sunacak yeni işletmenin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Belediye Başkanı Orhan Saltık, Alpullu’da yeni iş yerlerinin açılmasının istihdam ve ekonomik hareketlilik açısından önemli olduğunu vurgulayarak, girişimcilerin her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Alpullu Sigorta’nın belde halkına önemli bir hizmet sunacağını belirten Saltık, işletmenin hem Alpullu’ya hem de işletme sahibi Erim Demirel’e hayırlı olmasını diledi.
Açılış programında, yerel esnaf ve davetliler de hazır bulunurken, yeni işletmenin beldeye kazandırılmasından duyulan memnuniyet dile getirildi. Yapılan duaların ardından Alpullu Sigorta resmen hizmet vermeye başladı.
Alpullu Belediyesi’nin, beldede ekonomik ve sosyal hayatı canlandıracak yatırımları ve girişimleri desteklemeye devam edeceği ifade edilirken, yeni açılan işletmenin uzun yıllar boyunca Alpullu halkına kaliteli hizmet sunması temennisinde bulunuldu.



