WWF-Türkiye'nin Evlat Edinme programıyla panda, yunus, kaplan gibi tehlike altındaki bir türü sembolik olarak evlat edinenler; sevgilerini bir hediyenin ötesine taşıyarak doğa için umuda dönüştürüyor.

Bu yıl Anneler Günü'nde sembolik olarak bir tür evlat edinerek annenize etkisi nesiller boyu sürecek bir hediye verebilirsiniz. Elli yıldır ülkemizin doğal yaşam alanlarını korumak için çalışan WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı), doğayla uyumlu geleceğin #BirlikteMümkün olduğuna inanan herkesi evlat edinme programı aracılığıyla türleri ve yaşam alanlarını korumaya davet ediyor.
Panda 1080X1080
Sevgilerini bir hediyenin ötesine taşımak isteyenler Panda, yunus, kaplan, deniz kaplumbağası, kutup ayısı, koala, büyük beyaz köpekbalığı, imparator penguen, fil, orangutan, saz kedisi, turna gibi türlerin yer aldığı evlat edinme programına Panda Dükkan'dan ulaşılabiliyor.
e-sertifika, bilgi kitapçığı, isme özel basılı sertifika, ekilebilir tohumlu kâğıttan oluşan kartpostal ve not defteri, pelüş oyuncak gibi çeşitli seçeneklerin de yer aldığı evlat edinme programına yapılan bağışlar, vakfın tehlike altındaki türlerin korunmasına yönelik çalışmalarına destek oluyor.

Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak Doğa temelli çözümlerle tarımın sürdürülebilirliği artırılacak

Fil 1080X1080

Bu Anneler Günü'nde tüketim kültürünün ötesine geçen yaşam dolu bir hediye için https://www.pandadukkan.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: [email protected]