Parkın çocuk oyun alanı yeniden kullanıma açıldı.
Kırklareli’nde Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda, Atatürk Anıtı’nın hemen arkasında yer alan Atatürk Parkı’nda Kırklareli Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları sürerken parkın bir bölümü yeniden vatandaşların kullanımına açıldı. Çalışmalar kapsamında çocuk oyun grubunun bulunduğu alan tamamlanarak çocukların kullanımına sunuldu.

Parkta devam eden çalışmalar kapsamında oyun alanındaki özel yumuşak zemin kaplaması yenilenirken, yürüyüş yollarında ve parkın çeşitli bölümlerinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları da büyük ölçüde tamamlandı. Ekiplerin parkın farklı noktalarında yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmalarının ise tamamlanmak üzere olduğu görüldü.
Havanın güzel olmasını fırsat bilen çocuklar, bugün yeniden açılan oyun alanında vakit geçirerek parkı doldurdu. Oyun gruplarında oynayan çocukların parkta neşeli anlar yaşadığı görülürken aileler de çocuklarını izleyerek parkta zaman geçirdi.

Atatürk Parkı, Kırklareli’nde vatandaşların en çok ilgi gösterdiği parklar arasında yer alıyor. Özellikle çocuk oyun alanı ve merkezi konumu nedeniyle günün büyük bölümünde yoğunluk yaşanan parkta bakım ve yenileme çalışmalarının sürdüğü bölüm de vatandaşların uğrak noktalarından biri olmaya devam ediyor. Parkın bu bölümü özellikle çay içmek, dinlenmek ve buluşup sohbet etmek isteyenlerin sıkça tercih ettiği alanlar arasında bulunuyor.
Haber: H. Murat Taner




