Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Babaeski Atatürk Meydanı’nda kapsamlı bir kutlama programı gerçekleştirildi. Etkinliklere Babaeski Kaymakamı Tamer Orhan ve Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla da katıldı.
Başkan Yayla, Kaymakam Orhan ile birlikte öğrencilerle bir araya gelerek trafik güvenliğinde kullanılan araç ve gereçlerin sergilendiği stantları gezdi. Etkinlik kapsamında yılın trafik görevlileri ve başarılı öğrenciler ödüllendirilirken, Başkan Yayla yaptığı açıklamada trafik bilincinin önemine vurgu yaptı.
Başkan Yayla, şunları söyledi:
“Karayolu Trafik Haftası kapsamında ilçemiz Atatürk Meydanı’nda düzenlenen kutlama etkinliklerine, Kaymakamımız Sayın Tamer Orhan ile birlikte katılarak, öğrencilerimizle birlikte trafik güvenliğinde kullanılan araç ve gereçlerin sergilendiği stantları gezdik, yılın trafik görevlilerine ve öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.
Trafikte can güvenliğini sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur; küçük bir ihmalin büyük sonuçlar doğurabileceğini unutmamalıyız.
Etkinlikte emeği geçen kıymetli eğitimcilerimize ve tüm katkı sunanlara teşekkür ediyorum.
Kurallara uyan, bilinçli bir toplum için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”