MHP Heyeti Kırklareli’nde MHP Heyeti Kırklareli’nde

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden başkan seçilmesinin ardından mazbatasını aldı ve görevine resmen başladı. Mazbata töreninde konuşan Altıntaş, seçimlerin tarihi bir öneme sahip olduğunu ve büyük bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Altıntaş, Ahmetbey'de kesintisiz 3. dönem belediye başkanı olarak görev yapacak ilk isim olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte mecliste 629 ve başkanlık oylarında 576 gibi büyük bir farkla galip geldiklerini dile getirdi. %90'a varan bir katılımla %60'ın üzerinde oy aldıklarını vurgulayan CHP’li Belediye Başkanı Altıntaş, bunun Ahmetbey'in istikrarı ve güveni olduğunu söyledi.

Başkan Altıntaş, seçim sürecinde tertemiz bir kampanya yürüttüklerini ve sonuçların halkın teveccühü olduğunu belirtti. Artık seçimlerin geride kaldığını ve hizmete odaklanma zamanı geldiğini vurgulayan Altıntaş, "Az laf, çok iş" anlayışıyla hareket edeceklerini ifade etti.

Son olarak, oy veren veya vermeyen gibi bir anlayışlarının olmadığını belirten Altıntaş, tüm Ahmetbeylilere teşekkür etti ve "Yaşasın Ahmetbey" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: H. Murat Taner