Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, belediye bünyesinde düzenlenen Sanat Atölyeleri faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen gitar dersine katıldı. Gençlerin ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sanatın birleştirici gücüne vurgu yapılırken, Başkan Bulut da öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Ders sırasında öğrencilerle yakından ilgilenen Bulut, onların sanata duydukları merakı ve çabalarını memnuniyetle izledi. Gitar eğitimi alan gençlerin performanslarını dikkatle takip eden Başkan, “Gençlerimizin ve çocuklarımızın sanata olan ilgisini görmek, onların emeğine ve heyecanına ortak olmak bizlere de büyük mutluluk veriyor” sözleriyle duygularını dile getirdi.
Kırklareli’nde sanat ve kültür faaliyetlerinin her yaştan vatandaşa ulaşması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Bulut, sanatın kent yaşamındaki önemine de değindi. Başkan Bulut, “Kırklareli’mizde sanatı ve kültürü her yaştan hemşehrimizle buluşturmaya devam edeceğiz” diyerek sanatsal faaliyetlerin artarak süreceğini belirtti.