Kaynarca Belediye Başkanı Neşe Çevikbaş, Trakya’da kurulması planlanan nükleer santral ile ilgili düzenlenen panelde katılımcı olarak yer aldı. Etkinlik, Edirne Barosu, Kent ve Çevre Komisyonu tarafından organize edildi ve panelde çevre, biyoloji ve ekosistem üzerine önemli değerlendirmeler yapıldı.

Panelde, Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Prof. Dr. Yılmaz Çamlıtepe, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Doğanay Tolunay ve Ekosfer.org kurucusu Birgün gazetesi yazarı Özgür Gürbüz konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmaların ardından, katılımcılarla birlikte nükleer santralin çevre ve insan sağlığı üzerindeki potansiyel etkileri üzerine bir forum gerçekleştirildi.

Başkan Çevikbaş, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada " Trakya’da kurulması planlanan nükleer santral ile ilgili Edirne Barosu, Kent ve Çevre Komisyonu tarafından düzenlenen panele katıldım.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Prof Dr. Yılmaz Çamlıtepe, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Mühendisliği bölümünden Prof Dr. Doğanay Tolunay, Ekosfer org kurucusu Birgün gazetesi yazarı Özgür Gürbüz’ün konuşmacı olarak yer aldığı panelin ardından tüm katılımcılar ile birlikte Nükleer Santralin etkileri üzerine forum gerçekleştirdi.

Karabük’te 11 Mayıs’ta Berberler ve Kuaförler Festivali düzenlenecek Karabük’te 11 Mayıs’ta Berberler ve Kuaförler Festivali düzenlenecek

Emeği geçen Baro Başkan’ı Sn Av. Gökhan Karakoç’a ve panelistlere teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi